Tuotteet

Piipunhatut

Savupiiput altistuvat kaikkina vuodenaikoina sateista johtuville rasituksille. Savupiipun päähän asennettavat piipunhatut antavat suojan sateita vastaan. Piipunhattu poistaa muitakin kiinteistöön kohdistuvia haittatekijöitä, kuten tuulen aiheuttaman vetohaitan. Se osittain estää myös puista lentelevien lehtien ja neulasten pääsyn hormistoihin. Huomioitavaa on myös se, että savuhormista mahdollisesti lentävä kipinä törmätessään piipunhatun kanteen hidastaa lentonopeuttaan ja näin vähentää ympäristölle aiheutuvaa palovaaraa.

Annamme teknistä apua valintoihin liittyvissä kysymyksissä. Piipunhatun hintaan ja kestävyyteen vaikuttaa eniten valmistuksessa käytetty materiaali. Tästä johtuen suosittelemme käytettäväksi syöpymistä kestävistä materiaaleista valmistettuja piipunhattuja.

Mikäli savuhormiin on liitetty öljykäyttöinen tulisija, on suositeltavaa johtaa kyseinen savuhormi piipunhatun kannen läpi.

Kysy piipunhattuja nuohoojaltasi tai ota yhteyttä yhteydenottosivultamme.

Sisäpiiput

Tehokkaan öljylämmitysjärjestelmän savukaasujen lämpötila on alhainen. Haponkestävästä teräksestä valmistettu sisäpiippu ehkäisee siitä johtuvaa hormien kostumista ja rapautumista ja on ehdoton edellytys nykyaikaisen öljykattilan yhteydessä.

Sisäpiipun asennus kannattaa tehdä ennen kattilan vaihtoa tai viimeistään kattilanvaihdon yhteydessä. Sisäpiippu on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Ainutlaatuisella asennusmenetelmällä piippu on normaalisti paikallaan 2-3 tunnissa ja voidaan asentaa öljykattilan vaihdosta riippumatta koska tahansa.

Varma ja kestävä sisäpiippu on erityisesti suunniteltu nykyaikaisen, hyvällä hyötysuhteella toimivan öljylämmityksen yhteyteen, jolloin savukaasujen lämpötilat ovat varsin alhaiset. Huom! Tämä sisäpiippu on tarkoitettu vain saneeraukseen, uudisrakennuksen tiilihormin vuorauksessa eri tuote. Sisäpiippu soveltuu kevyelle polttoöljylle, maakaasulle ja kiinteille polttoaineille.

Kysy sisäpiippuja nuohoojaltasi tai ota yhteyttä yhteydenottosivultamme.

 

Iv-koneiden suodattimet

Milloin iv-koneesi suodattimet on vaihdettu?
Tiesitkö, että suodattimet tulisi vaihtaa vähintään kerran vuodessa tai kaksi kertaa vuodessa riippuen mm. asuinpaikasta?

Meillä on varastossa aina yleisimmät mallit ja tilaus tavarana saamme käytännössä minkä koneen suodattimet tahansa pikaisesti vanhojen tilalle.

Teemme omakotitaloihin ja taloyhtiöille myös suodatin- ja koneidenhuoltotöitä.​

Ota yhteyttä sivuilta löydät yhteystietomme.