Nuohoushinnasto (1.1.2023 alkaen)

Nuohouspalvelut alkaen 50 € (minimiveloitus)

Hinnastomme on rakennettu siten, että tulisijojen, hormien ja sekä muiden mahdollisien töiden kappalehintojen yhteenlaskettu summa muodostaa nuohouspalvelun kokonaishinnan. Lisäksi jokaiseen kohteeseen lisätään erillinen huoltoajoneuvokorvaus, riippuen kiinteistön sijainnista lähimpään toimipaikkaamme nähden. Hinnaston mukaiset huoltoajoneuvonkulukorvaukset ovat voimassa, jos nuohouspalvelu saadaan toteuttaa alueen vakiovuosikierrolla. Erilliset tilaukset eri alueille veloitetaan aina toteutuman mukaan minimissään 0,60€/km sekä matka-aika huomioiden 60€/h.

Halvimillaan nuohouspalvelun meiltä voi siis saada 50 eurolla. Minimiveloitusmaksu sisältää yleensä noin 45 minuuttia työtä kaikkine siirtymisineen taajamassa / asuinalueella olevassa omakotitalossa, sekä myös huoltoajoneuvon kulukorvauksen (4€). Mahdollisien ajallisesti pienempien töiden minimiveloitus on myös vähintään 50 euroa. Hinnastomme rakenne on pyritty luomaan siten, että mitä helpommin asiakas nuohouspalvelun ottaa, maksaa hän vähemmän ja nuohooja säästää aikaa sekä polttoaineiden kulutusta. 

Tulisijat

 • Takkaleivinuuni 30€
 • Varaavatakka 15€
 • Hella 25€
 • Leivinuuni 25€*
 • Kiuas 15€*
 • Kattila 15€* (kattilan puhdistus aikaveloituksella)

Hormit

 • Ensimmäisen piipun ensimmäinen hormi 21€
 • Seuraavat hormit (yksi tikasnousu) 6€ / kpl
 • Yhdys- / liitinhormi 10€ / m

Huoltoajoneuvon kulukorvaus

 • Taajama / asuinalueet 4€
 • Taajaman ulkopuolella 6€
 • Muut alueet 0,60€ / km

Muut työt ja lisät

 • Vapaa-ajan asunto 20€
 • Saarikiinteistö 30€*
 • Matka-aika korvaus 60€/h*
 • Tutkimukset / kuvaukset 65€ / h*
 • Tuhkanpoisto 10€*
 • Käteismaksun käsittelykulu 2€
 • Paperilaskun laskutuskulu 4€

*Ovat alkaen hintoja, todellinen laskutus määräytyy toteutuman / käytetynajan mukaan 60€/h.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarkastathan ennen nuohoojan saapumista:

Kattoturvatuotteet ovat kunnossa ja ne ovat määräysten mukaiset. Tulisijoille ja nuohousluukuille on esteetön pääsy. Tulisija ei ole kuuma käytön jäljiltä. Tuhkille on varattu turvallinen paikka tai sopiva paloturvallinen säilytysastia.

Nuohoushintojen muodostuminen

Yrityksemme ajatus on, että nuohouspalveluidemme veloituksien perusteet ovat selkeitä ja asiakas voi ennakkoon laskea nuohouksen lopullisen kustannuksen. Rakensimme alle vielä erilaisia esimerkkejä nuohoushintojen muodostumisesta.

Esimerkki 1:
Pirjo tilasi nuohouksen taajamassa olevaan omakotitaloonsa soittamalla. Aika saatiin sovittua tiistaille, jolloin nuohoojamme oli alueelle sopinut jo muitakin taloja.Talossa oli yksi hormi ja yksi varaavatakka. Näin ollen hinnaksi tuli minimiveloitus 50 €, jonka Pirjo maksoi saatuaan -laskun / nuohoustodistuksen kätevästi pankkikortilla lähimaksua käyttäen.
+ensimmäisen piipun ensimmäinen hormi
+varaavatakka
+huoltoajoneuvon kulukorvaus
Nuohouksen hinta: minimiveloitus 50 €

Esimerkki 2:
Pirjon naapuri Pertti oli kiireinen mies, joka halusi nuohouksen tiistaille kello 16:30 jälkeen. Senhän Pertti sai, mutta iltakäynnistä veloitettiin asiakkaan kanssa sovitusti 15 € suuruinen iltalisä. Pertillä oli varaavatakka ja leivinuuni, jolloin hinnaksi kertyi:
+ensimmäisen piipun ensimmäinen hormi 21 €
+seuraavat hormit 6 €
+varaavatakka 15 €
+leivinuuni 25 €
+iltalisä 15 €
+huoltoajoneuvon kulukorvaus 4 €
Nuohouksen hinta: 86 €

Esimerkki 3: 
Sepolla oli vakituiseen asutussa omakotitalossa kiuas ja varaavatakka. Hänelle kävi nuohoojamme ehdottama nuohousaika, jolloin voimassa on aina hinnaston mukainen perushinnoittelu ilman matka- tai aikaperusteisia lisiä.Työmäärä kuitenkin ylitti 50 € minimiveloitukseen sisältyvän työn sekä talo sijaitsi 42km päässä lähimmästä toimipaikastamme, joten nuohouksen hinta muodostui seuraavasti:
+ensimmäinen hormi 21 €
+muut hormit 6 €
+kiuas 15 €
+varaavatakka 15 €
+huoltoajoneuvon kulukorvaus 6 €
Nuohouksen hinta: 63 €

Esimerkki 4: 
Siiri soitti ehdotetun nuohousaikailmoituksen saatuaan ja halusi nuohoojan välttämättä syrjäiselle talolleen perjantaiaamupäivälle, jolloin nuohooja ei ollut liikkeellä samalla alueella. Keskiviikkona ja torstaina olisi oltu lähialueilla töissä, mutta Siiri oli kiireinen kyseisinä ajankohtina. Asiakkaan kanssa sovittiin, että nuohouksen lisäksi veloitetaan ajomatkasta (1/2 tuntia à 60 € / h ja kilometreistä 51 km x 0,60 € / km.) Talossa oli pelkästään hella.
+minimiveloitus (syrjäseutu) 52€ (sisältää hellan ja hormin nuohouksen sekä huoltoajoneuvon kulukorvauksen)
+tuntiveloitus matka-ajasta 30 €
+kilometrikorvaus 30,60 €
Nuohouksen hinta: 112,60 €
(Tässä esimerkissä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että kahtena aikaisemmin ehdotettuna päivänä Siiri olisi maksanut samasta työstä vain 52€.)