Ilmastoinnin puhdistus

Hallittu ja puhdas sisäilma tuo viihtyvyyttä

Hengittämämme sisäilma on harvoin puhdasta. Sisäilman epäpuhtaudet ovat peräisin mm. rakennus- ja sisustusmateriaaleista, ihmisen omasta toiminnasta sekä ulkoilmasta.

Ilmanvaihtojärjestelmiin kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia, kuten pölyä, siitepölyä, homesieniä, mikrobeja, bakteereja, savu-, käry- ja kemikaalien jäämiä. Myös kanaviin päässyt kosteus levittää epäpuhtauksia. Epäpuhdas sisäilma vaikuttaa suoraan terveyteen, viihtyvyyteen, paloturvallisuuteen sekä työtehoon. Toimiva ilmastointijärjestelmä auttaa pitämään kiinteistön rakenteet kunnossa poistamalla haitallisen kosteuden rakenteista.

Nuohooja on ilmanvaihdon ammattilainen

Meillä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksista ja säädöistä. Tunnemme kiinteistöissä esiintyvät ilmastointiin liittyvät yleisimmät ongelmat.

Ilmastointijärjestelmien puhdistuksessa käytämme AirPower -laitteita. Voit tutustua puhdistuskalustoon valmistajan kotisivuilta.

Kartoitamme huolto- ja puhdistustarpeesi

Jos epäilet, että kiinteistönne ilmanvaihtojärjestelmä tarvitsee puhdistusta ja huoltoa, käymme mielellämme kartoittamassa työn laajuuden. Teemme myös kanavien sisäpuoliset tarkastukset, joissa käytämme tarvittaessa videokuvauslaitteita. Pyydä tarjous puhdistus- ja säätötöistä.

Suorittamassamme tarkastus-, puhdistus- ja säätötyöstä teemme kirjallisen raportin, josta ilmenevät ilmanvaihtojärjestelmien kunto, havaitsemamme viat ja puutteet sekä tehdyt korjaustyöt. Annamme tarvittaessa myös parannusehdotuksia ja muuta ohjeistusta ilmanvaihtolaitteisiin liittyen.

Tämä liesituuletin on puhdistuksen tarpeessa!

Liesituuletin puhdistuksen jälkeen